Wij weten wat mensen beweegt

Als healthcare organisatie ga je natuurlijk niet met het eerste de beste marketing- en communicatiebureau in zee. Je hebt behoefte aan specialisten; een team dat precies weet hoe zorgprofessionals benaderd willen worden en hoe je patiënten en consumenten optimaal voorlicht cq. informeert.

Wij spreken de taal van zorgprofessionals, kennen de groeiende markten waar patiënten én consumenten zich bevinden en zijn daardoor in staat doelgerichte campagnes te maken. Zo zorgen wij dat je je marketingdoelstellingen behaalt en groeiambities waarmaakt, want elke euro die je besteedt aan marketingcommunicatie dient zichzelf terug te verdienen. Dat is onze visie en stellige overtuiging.

Daarom ligt onze focus primair op groeistrategieën en het realiseren van gewenst klantgedrag. Op resultaat dus. Zoals meer omzet, meer leads, meer traffic of een hogere klantretentie. Onze werkwijze, personele bezetting en andere resources zijn hier volledig op ingericht.

Waarom klant worden?

Wij weten waar we het over hebben. Of het nu over diabetes, oncologie, dermatologie óf lactosevrije zuivelproducten of medische hulpmiddelen gaat. Daarnaast maken we deel uit van Happy Horizon. Een groep bureaus die met ruim 120 professionals een compleet spectrum van marketingspecialismen aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat we niet met oogkleppen binnen de gebaande (healthcare marketing) paden werken maar juist de grenzen opzoeken.

Benieuwd hoe wij de grenzen van jouw merk en/of product op kunnen zoeken? Wij zijn gevestigd in de opvallende Blob in het centrum van Eindhoven. Je bent van harte welkom. Natuurlijk komen we ook graag bij jou langs. Neem contact met ons op via info@happy-en-healthy.nl of bel ons op 040 30 40 150.

Ontmoet onze adviesraad!

Wij begrijpen dat zorgprofessionals het al druk genoeg hebben en streven daarom naar efficiënte communicatie; communicatie die aansluit bij de wensen van deze professionals. Maar wat maakt communicatie relevant voor hen? En waar ligt de behoefte van de patiënt? Om deze vragen zo nauwkeurig mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij een adviesraad in het leven geroepen.

De Happy & Healthy adviesraad bestaat uit een groep zorgprofessionals met o.a. een taalcoach, kinderverpleegkundige, stomaverpleegkundige, VGZ verpleegkundige, logopediste, diëtiste en verscheidene huisartsen, specialisten én patiënten, die -afhankelijk van het vraagstuk- graag hun expertise en mening met ons deelt.