Onze kennis

De healthcare branche is een wereld die continu aan verandering onderhevig is, een wereld die moeilijke onderwerpen omvat en veel te maken krijgt met wet- en regelgeving. Door een juiste combinatie van marketing- en healthcare professionals, is Happy & Healthy op diverse niveaus een gesprekspartner voor haar opdrachtgevers; farmaceuten, fabrikanten, zorginstellingen, healthbrands en -concepten, goede doelen en de wellbeing branche.

Onze disciplines

Samen met haar zusjes heeft Happy & Healthy alles in huis om merken en mensen zowel online als offline in beweging te brengen. Al onze offline en online specialisten werken met elkaar samen onder hetzelfde glazen dak. Zo kunnen we al jouw healthcare vraagstukken vanuit verschillende disciplines benaderen én aanpakken. Of het nu gaat om een (online) campagne voor een (nieuw) product, een animatie, een testimonial of een brochure.

Strategy

Concept development

(Medical) Copywriting

Art direction

Storytelling

App- & webdesign

(Healthcare) Testimonials

E-mail marketing

(Online) Marketing

Desktop publishing

Graphic design

Programmeren

Online healthcare marketing

Ruim 75% van de Nederlanders gebruikt Google om gezondheidsvragen te beantwoorden (LHV). Online oriëntatie rondom gezondheid is niet meer weg te denken in onze samenleving. Van het zoeken naar oplossingen voor simpele kwaaltjes tot informatie over behandeltrajecten voor ernstige aandoeningen. Er is véél te vinden op het internet. En juist daarom is een goede online vindbaarheid van een bepaald product of dienst essentieel.

Happy & Healthy heeft veel ervaring met het verzorgen van online marketing campagnes binnen de gezondheidsmarkt. In samenwerking met Happy Idiots helpen wij consumenten bij het vinden van gezondheidsproducten en zorgen wij voor meerdere klanten dat patiënten de juiste voorlichting vinden. Wij zijn bekend met de wet- en regelgeving rondom online healthcare marketing en weten daarom welke activiteiten we kunnen inzetten om de gewenste resultaten te halen.

Heeft u ook een gezondheidsproduct wat online meer aandacht verdient?
Kom een keer vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden!

Wij helpen u graag met:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords (SEA)
  • Affiliate marketing
  • Display advertising
  • Leadgeneratie
  • Retargeting
  • Conversie optimalisatie
  • Facebook advertisement